Mail of bel ons voor een interim professional (+31 (6) 422 493 68)

Business Proces Outsourcing Hypotheken

Programma details

Onderdeel van het strategisch heroriëntatie programma van Van Lanschot was de outsourcing van de hypotheekportefeuille en beheerorganisatie naar serviceprovider Stater. Standaardisatie van de dienstverlening van de bank met behoud van de onderscheidende Private Bank propositie en excellente klantbediening waren belangrijke secundaire doelstellingen.

Resultaat

Allios heeft de overall besturing van het programma uitgevoerd. Een Agile aanpak en methode ontwikkelt die in samenwerking met Stater succesvol is geïmplementeerd. Belangrijk onderdeel van het projectsucces was de aansluiting van het datawarehouse en rapportageketen van de bank op de Stater brongegevens. Daarnaast leverde Allios de productowner voor een soepele transitie van de van Lanschot beheerorganisatie naar de regievoering van Stater.

Wat wij hebben gedaan

Allios heeft de overall besturing van het programma uitgevoerd. Een Agile aanpak en methode ontwikkelt die in samenwerking met Stater succesvol is geïmplementeerd. Belangrijk onderdeel van het projectsucces was de aansluiting van het datawarehouse en rapportageketen van de bank op de Stater brongegevens. Daarnaast leverde Allios de productowner voor een soepele transitie van de van Lanschot beheerorganisatie naar regievoering richting Stater.